ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λυκόσκυλο επιτέθηκε σε μικρό παιδάκι – Καταγγελία από τους ναυαγοσώστες Λεμεσού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λυκόσκυλο επιτέθηκε σε μικρό παιδάκι – Καταγγελία από τους ναυαγοσώστες Λεμεσού  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγελία από τους ναυαγοσώστες Λεμεσού για επίθεση σκύλου σε μικρό παιδάκι στην παραλία του Κ.Ο.Τ. στο Δασούδι.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει ο διαχειριστής της σελίδας Limassol professional lifeguards association γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης (20/07), λυκόσκυλο επιτέθηκε σε μικρό παιδάκι στη περιοχή Δασούδι της Λεμεσού. 

Όπως αναφέρεται στη δημοσίευση, αν και ενημερώθηκε το υγειονομείο του Δήμου, μέχρι αυτή την ώρα (17:30) ο σκύλος περιφέρεται στην ακτή, χωρίς να το έχει παραλάβει κανείς. 

Αυτούσια η καταγγελία

«Λυκόσκυλο επιτέθηκε σε μικρό παιδάκι στη παραλία Κ.Ο.Τ. στο Δασούδι Λ/σού σήμερα στις 16:00 το απόγευμα. Αμέσως οι ναυαγοσώστες ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές αλλά δυστυχώς δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον. Μετά από παρότρυνση του αστυνομικού σταθμού Γερμασόγειας οι ναυαγοσώστες ειδοποίησαν το υπεύθυνο για τους σκύλους του υγειονομείου Γερμασόγειας κ. Γ... αλλά ο τελευταίος αποφάσισε να μην κάνει καμία απολύτως ενέργεια λέγοντας στους ναυαγοσώστες ότι αν καταφέρουν να του περάσουν λουρί, τότε να τον ειδοποιήσουν για να παραλάβει τον επικίνδυνο σκύλο γιατί εκείνη την ώρα βρισκόταν σε κάποια δουλειά. Ας θυμηθούμε τι έγινε πριν λίγο καιρό με θύμα μικρό παιδάκι. Δυστυχώς σε αυτό τον τόπο κανένας δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Ο σκύλος συνεχίζει να περιφέρεται ακόμα και τώρα, την στιγμή της ανάρτησης αυτής. Τα συμπεράσματα δικά σας...( *η φώτο είναι αυθεντική από το εν λόγω περιστατικό) L.P.L».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top