Η πολυτελής ζωή της κυρίας Ερντογάν

Η πολυτελής ζωή της κυρίας Ερντογάν

Στη χλιδάτη ζωή του Ερντογάν και πιο συγκεκριμένα στην «εθισμένη» στα ψώνια, όπως τονίζεται, σύζυγό του Εμινέ αναφέρεται η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η περιουσία του πιο ισχυρού άνδρα της Τουρκίας φαίνεται πως ανέρχεται σε 139 εκατομμύρια λίρες, οι οποίες αντιστοιχούν σε περισσότερα από 166 εκατ. ευρώ, ενώ στην οικογένεια Ερντογάν ανήκουν τρία παλάτια.

Από τη μεριά της, η Εμινέ Ερντογάν υποστηρίζει πως διάγει μια ταπεινή και μετριοπαθή ζωή, περνώντας τις μέρες της στην κουζίνα του παλατιού. Ωστόσο, τα τουρκικά Μέσα τοποθετούν συχνά στο στόχαστρό τους την 60χρονη πρώτη κυρία της Τουρκίας, η οποία φαίνεται πως λατρεύει να ξοδεύει τεράστια ποσά για την αγορά τόσο ρούχων όσο και αντικών. 

Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο στο zougla.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα

ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο  που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό

BEST OF TOTHEMAONLINE