ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστή την Πέμπτη η βόρεια λωρίδα της Λεωφόρου Στασίνου - Δείτε ποιες ώρες και πως να διευκολυνθείτε

Κλειστή την Πέμπτη η βόρεια λωρίδα της Λεωφόρου Στασίνου - Δείτε ποιες ώρες και πως να διευκολυνθείτε

Για τις ανάγκες μετακίνησης του μεγάλου οχήματος (τρυπανιού), που αποπεράτωσε συγκεκριμένες εργασίες στο έργο της Πλατείας Ελευθερίας, το τμήμα της βόρειας λωρίδας της Λεωφόρου Στασίνου θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση, την Πέμπτη, από τις 05:00 μέχρι τις 06:30.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι έχει κριθεί αναγκαίο να εφαρμοστούν νέες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Λεωφόρους Ομήρου, Ευαγόρου για μιάμιση ώρα το πρωί, ώστε η μετακίνηση του οχήματος να γίνει με ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, αύριο από τις 05:00 μέχρι τις 06:30 το τμήμα λωρίδας της  Λεωφόρου Στασίνου  με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Ομήρου προς τη Στασίνου, για 50 μέτρα περίπου  θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία.

Οι οδηγοί  που διακινούνται  από τη Λεωφόρο Ομήρου υποχρεωτικά θα κατευθύνονται προς τη Λεωφόρο Ευαγόρου.
 
Η τροχαία κίνηση στη Λεωφόρο Στασίνου με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Ευαγόρου θα πραγματοποιείται κανονικά.

Στα επηρεαζόμενα σημεία θα τοποθετηθούν καθοδηγητικές πινακίδες και σήματα τροχαίας για τη διευκόλυνση των πεζών και οδηγών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top