Στο κελί τρία άτομα για παράνομη καλλιέργεια φυτών κάνναβης

Στο κελί τρία άτομα για παράνομη καλλιέργεια φυτών κάνναβης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησης σε τρία άτομα ηλικίας 20, 23 και 24 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής, χρήσης, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και καλλιέργειας φυτών κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη του κλιμακίου Λάρνακας της ΥΚΑΝ δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα σε σπίτι στην επαρχία Λάρνακας.
 
Στο σπίτι βρίσκονταν τρία άτομα ηλικίας 20,23 και 24 χρόνων, ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν 24 γραμμάρια κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και 24 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης.

Τα τρία άτομα συνελήφθησαν, τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης πέντε ημερών.
 
Την υπόθεση διερευνά το κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE