LIFESTYLE

Τα σόδομα στη συναυλία του Ρέμου στην Μύκονο! Τηλεπερσόνα έκλεισε deal 10.000 ευρώ με Άραβες!

Τα σόδομα στη συναυλία του Ρέμου στην Μύκονο! Τηλεπερσόνα έκλεισε deal 10.000 ευρώ με Άραβες!

Η «επώνυμη» μαζί με τη φίλη της αρχικά ζητούσαν 25.000 ευρώ για την ομαδική ερωτική περίπτυξη με την παρέα των Αράβων, μετά την συναυλία, σε πολυτελή θαλαμηγό...

Ο Αντώνης Ρέμος γι ακόμα μια χρονιά τα έδωσε όλα στο γνωστό beach restaurant της παραλίας της Ψαρρούς στη Μύκονο. Όταν ανέβηκαν οι Gipsy Kings στην εξέδρα τους απρουσίασε λόγοντάς τους: «Καλώς ήρθατε στο σπίτι μου».

Όταν δε έκανε την σόλο του εμφάνιση στις 2.30 υπό την συνοδεία των γνωστών πλέον πυροτεχνημάτων έγινε ο μεγάλος χαμός σε ένα κατάμεστο μαγαζί, όπου στα πρώτα τραπέζια, των 10 χιλιάδων, κάθονταν παρέες μεγιστάνων Αράβων από τα Εμιράτα, το Λίβανο και ελάχιστοι από την Τουρκία, λόγω της πρόσφατης απόπειρας πραξικοπήματος εναντίον του Ερντογάν.

Σύμφωνα με το nassosblog, απαρατήρητο δεν πέρασε ούτε το «μοντέλο» – περιστασιακή τηλεπερσόνα που έκατσε δεύτερο τραπέζι μαζί με την κολλητή της πίσω από παρέα νεαρών Αράβων. Το deal άλλωστε είχε κλείσει μέρες πριν αλλά δεν είχε οριστικοποιηθεί η τιμή. Το «μοντέλο» και η φίλη της για να συμμετάσχουν σε ομαδική ερωτική περίπτυξη με την παρέα των Αράβων ( η κοπέλα τους είχε επισκεφθεί και λίγο μετά την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάϊ ) μετά την συναυλία σε πολυτελή θαλαμηγό ζητούσαν 25.000 ευρώ!! 

Τελικά το ποσ φιξαρίστηκε στα δέκα χιλιάρικα με την περιστασιακή τηλεπερσόνα να παίρνει την μερίδα του λέοντος και να αφήνει τα «ψιλά» για την καλλίγραμμη αλλά άσημη φίλη της…. Πριν αποχωρήσει βέβαια για το κότερο πόσταρε φωτογραφία από το τραπέζι της με φόντο πανάκριβες σαμπάνιες και βότκες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top