ΠΑΦΟΣ: Και όμως τους έβαλαν wi-fi και τώρα θα ενημερώνονται και από την παραλία! Διαβάστε σε ποιες παραλίες έχει απεριόριστο internet

ΠΑΦΟΣ: Και όμως τους έβαλαν wi-fi και τώρα θα ενημερώνονται και από την παραλία! Διαβάστε σε ποιες παραλίες έχει απεριόριστο internet

Δωρεάν υπηρεσίες διαδικτύου προσφέρονται από τη Δευτέρα (01/08) στα Δημοτικά Μπάνια και στην Παραλία του ΣΟΔΑΠ με πρωτοβουλία του Δήμου Πάφου.

Οι δύο παραλίες είναι από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της περιοχής. 

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ  ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης ευχαρίστησε τον Δήμο Πάφου για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των επισκεπτών στις δυο παραλίες της Πάφου .

Παράλληλα ο κ Ιεροκηπιώτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Επιτροπής παραλιών του Δήμου Πάφου  Νίκο Σιμιλλίδη ,με πρωτοβουλία του όποιου πραγματοποιήθηκε τις  προηγούμενες μέρες  γενική εκστρατεία καθαριότητας στην παραλία του ΣΟΔΑΠ . 

Από την πλευρά του ο κ. Σιμμιλίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως σκοπός της Επιτροπής είναι η περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητας των δύο παραλιών του Δήμου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE