Νέα κάθοδος Ολγκίν: Τι θα συζητήσει με Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Ορόσημο η συνάντηση ΠτΔ-Τατάρ-Γκουτέρες
Επιστρέφει στην Κύπρο η ειδική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.
Νεκρός είναι ο Βρετανικής καταγωγής, 22χρονος Τζορτζ Λο ο οποίος εργαζόταν στην Αγία Νάπα.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και πληροφορίες που κατέχει η Αστυνομία μέχρι στιγμής, η στυγερή δολοφονία φαίνεται να έγινε κυριολεκτικά για ασήμαντη αφορμή.
Ο Τζορτζ Λο φαίνεται να είχε παρεξηγηθεί προηγουμένως με τον αλλοδαπό που του αφαίρεσε τη ζωή για ένα απλό σπρώξιμο.
Η παρεξήγηση αυτή οδήγησε τον καταζητούμενο δολοφόνο να εντοπίζει τον Τζορτζ και να του καρφώνει ένα μαχαίρι στην καρωτίδα αφαιρώντας του την ζωή.
Δεύτερο άτομο που βρισκόταν στη σκηνή φίλος του Τζορτζ δέχτηκε τέσσερις μαχαιριές στην πλάτη όμως είναι εκτός κινδύνου.
Η αστυνομία συνεχίζει να λαμβάνει μαρτυρίες ενώ τα πολλά κλειστά κυκλώματα που υπάρχουν στην περιοχή θα δώσουν περισσότερα στοιχεία στους ανακριτές για τον δράστη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Άγριο φονικό στην Αγία Νάπα – Νεκρός 22χρονος και τραυματίας ο φίλος του
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις