«Κεραυνοί» Περδίκη στο BusinessNews: «Zητήσα να καταθέσει Χριστόφιας – Δημητριάδης αλλά κάποιοι βουλευτές το αρνήθηκαν»

«Κεραυνοί» Περδίκη στο BusinessNews: «Zητήσα να καταθέσει Χριστόφιας – Δημητριάδης αλλά κάποιοι βουλευτές το αρνήθηκαν»

Δεν πρόκειται να αποδοθούν πραγματικές ευθύνες σε κανένα υπεύθυνο για την κατάρρευση της οικονομίας ενώ η Επιτροπή Θεσμών δεν πρόκειται εκ πρώτης όψεως να ζητήσει από άλλους να καταθέσουν για τα γεγονότα της οικονομικής καταστροφής, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο BusinessNews ο Γιώργος Περδίκης.

«Δεν υπάρχει η νομοθεσία που να επιτρέπει στο κράτος να αποδώσει πραγματικές ευθύνες για την κατάρρευση της οικονομίας», δήλωσε στο BusinessNews ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, αναφερόμενος στην συνεδρία της Τρίτης 6/9 της Επιτροπής Θεσμών και την κατάθεση του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Αθανάσιου Ορφανίδη. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE