ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ο Δημήτρης Στυλιανού το νέο θύμα της ασφάλτου! - Συνελήφθη ο 17χρονος οδηγός

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ο Δημήτρης Στυλιανού το νέο θύμα της ασφάλτου! - Συνελήφθη ο 17χρονος οδηγός

Σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (8/9), στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Στυλιανού, 16 ετών από τη Λεμεσό.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 8.25μ.μ., στην οδό Καντάρας, στην κτηνοτροφική περιοχή Πάνω Πολεμιδιών, στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτη τον Στυλιανού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πλαγιολίσθησε, εισήλθε σε παρακείμενο χωράφι, όπου ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουσή του σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Για τον απεγκλωβισμό και των δύο επιβατών, χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο 16χρονος, φαίνεται να εκτινάχθηκε εκτός του οχήματος και στη συνέχεια να καταπλακώθηκε από αυτό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Μετά τον απεγκλωβισμό του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου γύρω στις 9.30μ.μ., υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος οδηγός του οχήματος, μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό - Νέο Θανατηφόρο στα Πολεμίδια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ​
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τραγικό – Ανήλικος το νέο θύμα της ασφάλτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τον καταπλάκωσε το ανατραπέν μονοκάμπινο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Δ. ήταν ένα παλικαράκι που αγαπούσε τον Απόλλωνα και είχε δίψα για ζωή – Να μην κόψουμε τα φτερά κι άλλων

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top