ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

32χρονος από τη Λάρνακα συνελήφθη γιατί οικειοποιήθηκε 3100 ευρώ από έρανο

32χρονος από τη Λάρνακα συνελήφθη γιατί οικειοποιήθηκε 3100 ευρώ από έρανο

Στη Λάρνακα συνελήφθη 32χρονος, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης οικειοποίησης χρημάτων από διενέργεια εράνου για χρηματοδότηση θεραπείας συγκεκριμένου ατόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη (8/9) καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από 45χρονο από την Πύλα, ότι 32χρονος από τη Λάρνακα, με το πρόσχημα του εράνου, για χρηματοδότηση θεραπείας ατόμου στην Πάφο, μετέβη στην κηδεία συγγενικού του ατόμου στην Πύλα και κατάφερε να συλλέξει το χρηματικό ποσό των 3.100 ευρώ.

Ο 45χρονος είχε ζητήσει να μάθει κατά πόσον τα χρήματα που πήρε από τις εισφορές παραδόθηκαν στο άτομο για το οποίο προορίζονταν, προκειμένου να υποβληθεί στην θεραπεία. Μόλις έμαθε ότι ο 32χρονος δεν παρέδωσε τα χρήματα στο συγκεκριμένο άτομο, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.
 
Η Αστυνομία συνέλαβε τον 32χρονο για τα αδικήματα της κλοπής από αντιπρόσωπο και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Σε έρευνα που έγινε παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια όπως μπλοκ αποδείξεων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top