ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτώμα Αλαμινού: Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η πολύωρη νεκροτομή

Πτώμα Αλαμινού: Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η πολύωρη νεκροτομή

Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η πολύωρη νεκροψία που διενεργήθηκε στο πτώμα του 36χρονου Βούλγαρου, που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στη περιοχή «Καυκαλιά» έδαφος Αγίου Θεοδώρου δύο περίπου μέτρα από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που άρχισε γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα, δεν υπάρχουν οποιαδήποτε αποτελέσματα.
 
Η ανακριτική ομάδα μαζί με τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους αναχώρησαν από το Νοσοκομείο λίγο μετά τις έξι το απόγευμα, με προορισμό την περιοχή «Καυκαλιά» όπου εντοπίστηκε το πτώμα, για να διενεργήσουν δεύτερη αυτοψία.
 
Στόχος των ανακριτών είναι ο εντοπισμός τυχόν τεκμηρίων που λόγω του σκότους χθες δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν.
 
Όπως δήλωσε το ΚΥΠΕ ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, η νεκροτομή δεν κατέδειξε κάποια αποτελέσματα για την αιτία θανάτου του 36χρονου.
 
Ανέφερε ακόμα ότι θα πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα των δειγμάτων ιστών και DNA που λήφθηκαν από τη σορό και στάλθηκαν για επιστημονικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βούλγαρος αναγνωρίστηκε σήμερα το πρωί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας από τον πατέρα και τη σύζυγο του, η οποία στις 10 Σεπτεμβρίου είχε δηλώσει τον 36χρονο ως ελλείπων πρόσωπο στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.

Από τη σορό του 36χρονου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, όπως οι δύο μαύρες σακούλες σκουπιδιών, με τις οποίες ήταν τυλιγμένα τα πόδια του και κολλημένα με ταινία, τα οποία στάλθηκαν για διάφορες εξετάσεις.
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι οι ακτινογραφίες που έγιναν στη σορό δεν έδειξαν οποιεσδήποτε κακώσεις στο κεφάλι ή σπασμένα κόκαλα και οι ανακριτές της υπόθεσης καταρρίπτουν το ένα σενάριο μετά το άλλο, όσον αφορά τα αίτια του θανάτου του 36χρονου και την παρουσία του στο συγκεκριμένο απόμερο μέρος.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η σύζυγος του, όταν δήλωσε τον 36χρονο στην Αστυνομία ως ελλείπων πρόσωπο, αυτός αντιμετώπιζε  ψυχολογικά προβλήματα, ήταν πρώην χρήστης ηρωίνης, ενώ είχε και πρόβλημα αλκοολισμού.
 
Στην καταγγελία η σύζυγος του 36χρονου ανέφερε ακόμα ότι συνήθιζε να φεύγει από το σπίτι και να παραμένει μακριά για 2 – 3 μέρες, γι’ αυτό και η καταγγελία δεν έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου όταν έφυγε από το σπίτι, αλλά στις 10 του μήνα, όταν πέρασαν οι τρεις μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του 36χρονου εντοπίστηκε σε κατάσταση μερικής αποσύνθεσης, τα πόδια του ήταν τυλιγμένα το κάθε ένα χωριστά σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και κολλημένα με ταινία, ενώ σε μαύρη σακούλα βρισκόταν και ένα από τα χέρια του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top