ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους έστησαν καρτέρι και τους περίμεναν να μαζέψουν τα «παράνομα»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους έστησαν καρτέρι και τους περίμεναν να μαζέψουν τα «παράνομα»

Νέα υπόθεση λαθροθηρίας και καταδίωξης άγριων πτηνών με τη χρήση δικτύων, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, μετά από εντοπισμό δύο δικτύων, παγίδευσης άγριων πτηνών, που βρίσκονταν εγκατεστημένα σε ανοικτό χώρο, σε χωριό της επαρχία Λάρνακας, μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, έθεσαν την περιοχή υπό παρακολούθηση. Γύρω στις 6:00 το πρωί της Τετάρτης (21/09-, θεάθηκαν να προσέρχονται στην περιοχή, τρία πρόσωπα, τα οποία φέρονται να φόνευσαν πουλιά, που βρίσκονταν πιασμένα στα δίκτυα.

Τα μέλη της Αστυνομίας, προσέγγισαν τους τρεις άγνωστους, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τους υπόπτους, με αποτέλεσμα να γίνει κατορθωτή η σύλληψη 27χρονου κατοίκου Λάρνακας, αρχικά και ακολούθως 30χρονου, επίσης κατοίκου Λάρνακας.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δύο δίκτυα, τρεις μεταλλικοί πάσσαλοι, δύο μεγάφωνα, μια μπαταρία, μια συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων, ένας ψηφιακός δίσκος, μια αντένα και 15 σκοτωμένα άγρια πτηνά.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 27χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δύο σκοτωμένα άγρια πτηνά και 97 ξόβεργα. Έρευνα διενεργήθηκε και στην οικία του 30χρονου, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top