LIKE ONLINE

Βάζουν κάτω εικοσάρες: Μαζορέτες ετών 70 και πάνω (ΒΙΝΤΕΟ)

Βάζουν κάτω εικοσάρες:  Μαζορέτες ετών 70 και πάνω (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η γιαγιά σου φοράει το εφαρμοστό κορμάκι της, παίρνει τα πομ πομ της και αρχίζει τα "ακροβατικά"

Πώς θα σου φαινόταν αν η γιαγιά σου αποφάσιζε μια ωραία μέρα να γίνει...μαζορέτα; Ρητορική η ερώτηση για τους περισσότερους, ωστόσο στην Ιαπωνία υπάρχουν κάποιες ηλικιωμένες που συχνά-πυκνά φοράνε τα εφαρμοστά, σε έντονους χρωματισμούς, κορμάκια τους, παίρνουν τα πομ πομ τους και αρχίζουν τον χορό, ξεχειλίζοντας από φρεσκάδα και ζωντάνια.

Η 84χρονη Φούμι Τακίνο ξεκίνησε την εν λόγω ομάδα, ονόματι Japan Pom Pom, πριν από 20 χρόνια. Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, επεσήμανε ότι το "σπορ" την βοήθησε να διατηρηθεί σε φόρμα και το μυαλό της να είναι σε εγρήγορση.

Όπως αποκάλυψε, για να ενταχθεί κάποια κυρία στην ομάδα της θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 55 ετών ενώ ο μέσος όρος είναι τα 70 έτη.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, η Japan Pom Pom έλαβε μέρος στο εθνικό πρωτάθλημα μαζορετών, που πραγματοποιήθηκε σε προάστιο του Τόκιο, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top