ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΑΜ: «Άιντε παράτα μας…»

ΕΛΑΜ: «Άιντε παράτα μας…»

Δελτίο τύπου εξέδωσε το ΕΛΑΜ με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Ειδικού Συμβούλου του Γ.Γ. του ΟΗΕ στο Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Έιντε ο οποίος δήλωσε ότι οι δυο πλευρές θα δώσουν λογαρισμό αν δεν αξιοποιήσουν την ευκαιρία λύσης.

Το ΕΛΑΜ με τίτλο:  «Άιντε παράτα μας …» αναφέρει:

«Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας τις προκλητικές δηλώσεις του Ειδικού Συμβούλου του Γ.Γ. του ΟΗΕ στο Κυπριακό,  Έσπεν Μπαρθ Έιντε, ότι «αν δεν χρησιμοποιήσουν οι πλευρές την πρόοδο που έχουν στα χέρια τους, θα αναγκαστούν να δώσουν εξηγήσεις ως προς τον λόγο για τον οποίον δεν χρησιμοποίησαν την ευκαιρία αυτή για λύση». Παράλληλα όμως μας προβληματίζουν, καθώς επισείουν βαρύτατες ευθύνες στην Κυβέρνηση μας, αφού αποδεικνύουν ξεκάθαρα που έχουμε οδηγηθεί όλα αυτά τα χρόνια με τους αδέξιους πολιτικούς χειρισμούς και τις συνεχείς μας υποχωρήσεις.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και αφού η Κυβέρνηση εγκληματικά δεν απαντά, αντιστρέφουμε τα πυρά στον κ. Είντε, τον οποίο ερωτούμε που ήταν όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι σήμερα, να καλέσει την Τουρκία να λογοδοτήσει για τα όσα εγκλήματα προκάλεσε στην Κύπρο και για την συνεχιζόμενη κατοχή δια της χρήσης όπλων, του 37% των εδαφών μας, μετά από την παράνομη εισβολή του 1974.

Οι εκβιασμοί και οι επιβλητικές υποδείξεις, να στραφούν προς τους πραγματικούς υπαίτιους, την Τουρκία, η οποία φέρει αποκλειστική ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο σήμερα. Εμάς, όπως λέει και ο λαός, άιντε παράτα μας».

Γεάδης Γεάδη

Εκπρόσωπος Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top