ΠΑΡΑ-THEMA

Τα καρφιά του Αλωνεύτη μετά το Άρης-ΑΠΟΕΛ! «Κριτής μου είναι ο κόσμος…» ΒΙΝΤΕΟ

Τα καρφιά του Αλωνεύτη μετά το Άρης-ΑΠΟΕΛ! «Κριτής μου είναι ο κόσμος…» ΒΙΝΤΕΟ

O Στάθης Αλωνεύτης επιτέλους αγωνίστηκε, έστω και για 15 λεπτά κάτι για το οποίο ζητούσαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ εδώ και καιρό. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι αντλεί δύναμη από τον κόσμο ωστόσο έριξε και τα «καρφιά του» προς τον Τόμας Κρίστιανσεν.

Ένας φορμαρισμένος και υγιής Στάθης Αλωνεύτης δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανένα προπονητή, έστω και αν στη θέση που αγωνίζεται το ΑΠΟΕΛ έχει άλλους δυο πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

«Το θέλει το γήπεδο, τον θέλει το ποδόσφαιρο, τον θέλει η κερκίδα» ανέφερε ο Αντρέας Πογιατζής στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» ενώ συμπλήρωσε ότι ο Κρίστιανσεν ικανοποίησε τα «4 θέλω» της κερκίδας του ΑΠΟΕΛ αφού «έβαλε Μερκή, Αλωνεύτη, Αρτυματά, ενώ άλλαξε και το ροζ μπλουζάκι και φόρεσε ένα ωραίο πουκάμισο» συμπλήρωσε ο παρουσιατής.

Από την πλευρά του ο Στάθης δήλωσε πολύ δυνατός και τόνισε ότι καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος και μετά το γήπεδο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

NIC_8888

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top