ΠΑΡΑ-THEMA

Ένας 18χρονος Αγγλοκύπριος το νέο μεγάλο αστέρι της Τότεναμ! Λατρεύει την Κύπρο και τα κουπέπια της κ. Αντρούλλας!

Ένας 18χρονος Αγγλοκύπριος το νέο μεγάλο αστέρι της Τότεναμ! Λατρεύει την Κύπρο και τα κουπέπια της κ. Αντρούλλας!

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ φιλοξένησε η εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» το βράδυ της Δευτέρας 26/9 στο ΡΙΚ1. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει καταγωγή από την Κύπρο και θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για τον γεννημένο το 1998 Μarcus Edwards του οποίου η μητέρα του Αντρούλλα κατάγεται από το νησί μας, ενώ και ο ίδιος όπως δήλωσε σε συνέντευξή του κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την Κύπρο, αφού εδώ έχει πολλούς συγγενείς.

Μάλιστα το 2014 ήρθε στο νησί μας για να παίξει κόντρα στην Κύπρο και αφού σκόραρε δεν πανηγύρισε το γκολ, θέλοντας έτσι να μην δυσαρεστήσει τους συγγενείς του που βρίσκονταν στις κερκίδες και πιο πολύ την θεία του.

Ο Μarcus που είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Αγγλίας, τώρα βρίσκεται στο δυναμικό της U18 και έχει σκοράρει σε 3 αγώνες 4 γκολ θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αγγλία ενώ με την ομάδα του Τότεναμ υπέγραψε από πέρσι επαγγελματικό συμβόλαιο και ανήκει, παρά το νεαρό της ηλικίας του στο δυναμικό της ομάδας U-21 με την οποία κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο προπονητής του πιστεύει πολύ σ’ αυτόν και δήλωσε μάλιστα ότι ο τρόπος παιχνιδιού του 18χρονου Αγγλοκύπριου τον θυμίζει τον Lionel Messi.

Ο Marcus μιλά και καταλαβαίνει Ελληνικά ενώ έχει άλλη μια μεγάλη αδυναμία. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά τα κουπέπια που φτιάχνει η μητέρα του Αντρούλλα αφού σε συνέντευξή του σχολίασε: «Όταν ήρθαμε στην Κύπρο για το παιχνίδι, στο ξενοδοχείο σέρβιραν τα αγαπημένα μου κουπέπια, όμως δεν συγκρίνονταν με αυτά που φτιάχνει η μαμά μου»

Εμείς να ευχηθούμε στο παληκάρι να συνεχίσει να ανεβαίνει επίπεδο και να μας κάνει όλους περήφανους με την παρουσία του στα Αγγλικά γήπεδα και γιατί όχι και στην Εθνική Κύπρου!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top