ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Αθλήτρια κατάγγειλε τον προπονητή της για σεξουλική παρενόχληση «Μαζί μου να μην φοράς κοντά...»

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Αθλήτρια κατάγγειλε τον προπονητή της για σεξουλική παρενόχληση «Μαζί μου να μην φοράς κοντά...»

Νεαρή αθλήτρια κατήγγειλε στον Αστυνομικό σταθμό Στροβόλου τον προπονητή της, υποστηρίζοντας ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Συστηματικά ο εν λόγω προπονητής, παρενοχλούσε την ανήλικη αθλήτρια με προφάσεις για να κάνουν σεξ, ενώ παρόμοια συμπεριφορά επεδείκνυε και σε συναθλήτριες της ανήλικης, σύμφωνα με τον «Πολίτη».

Η παραπονούμενη αθλήτρια, στην καταγγελία της αναφέρει ότι μεταξύ άλλων σε ένα περιστατικό που συνέβη ενώ η ίδια παρακολουθούσε αγώνα μπάσκετ ανδρών με τον προπονητή της, αρχικώς την ακούμπησε στους γλουτούς και στη συνέχεια άρχισε να την ρωτάει αν έχει σχέση με αγόρι και τι κάνουν.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία: «Βρήκε την ευκαιρία να με ρωτήσει αν κάνω σεξ και πόσο καιρό έχω να κάνω, αν μου λείπει κλπ».

Ο προπονητής σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ανήλικης, την ρώτησε αν θέλει να κάνουν σεξ και όταν αυτή του απάντησε αρνητικά, αυτός φέρεται να έδειξε έκπληξη γιατί, όπως ισχυριζόταν, είχε πείρα για να ικανοποιεί πολλές γυναίκες μαζί.

Σε άλλο περιστατικό, μετά από προπόνηση, έστειλε στην αθλήτρια μήνυμα στο κινητό στο οποίο έγραφε: «Μαζί μου να μην φοράς κοντά, γιατί έχω αίμα μέσα μου και δεν αντέχω».

Η αθλήτρια ανέφερε το περιστατικό στον πατέρα της, ο οποίος απευθύνθηκε στην διοίκηση της ομάδας χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση. Ο ίδιος ο προπονητής έδωσε κάποιες εξηγήσεις οι οποίες δεν έπειθαν και ισχυρίστηκε ότι τον παρενοχλούσε η αθλήτρια.

Η εν λόγω αθλήτρια αναφέρει στην καταγγελία της ότι ο προπονητής της παρενοχλούσε κι άλλες αθλήτριες.

Σε μια περίπτωση, όταν μια αθλήτρια κατά την προπόνηση έπαθε τράβηγμα ο ίδιος ο προπονητής αντί να ασχοληθεί με το γεγονός αυτό διερωτήθηκε: «Πόσο σεξ έκανε για να πάθει τράβηγμα στους προσαγωγούς;»

Ο προπονητής φέρεται να αρνείται τα πάντα αλλά οι αθλήτριες έχουν γραπτά μηνύματα που τους έστελνε, όπως επίσης και μαρτυρίες.

Αναμένεται να υποβληθούν κι άλλες καταγγελίες παρά το γεγονός ότι στο παρασκήνιο γίνονται προσπάθειες για αποσιώπηση. 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top