ΛΑΡΝΑΚΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν το οίκημα της ΑΕΚ - Είχαν βάλει στο μάτι τις τηλεοράσεις…

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν το οίκημα της ΑΕΚ - Είχαν βάλει στο μάτι τις τηλεοράσεις…

Τρεις τηλεοράσεις αξίας 1.400 ευρώ και αριθμό κερμάτων έκλεψαν άγνωστοι από το οίκημα της ΑΕΚ στο Κίτι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Κυριακής 2/10 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου από το διαχειριστή του οικήματος της ΑΕΚ στο Κίτι, ότι μεταξύ των ωρών 12 τα μεσάνυκτα με 8 το πρωί της ίδιας ημέρας, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το οίκημα και έκλεψαν μια τηλεόραση 50 ιντσών, μία τηλεόραση 40 ιντσών και μία τηλεόραση 32 ιντσών, συνολικής αξίας 1.400 ευρώ, και άγνωστο αριθμό κερμάτων.

Επί τόπου μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και από εξετάσεις που διενήργησαν διεφάνη ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από την πίσω πόρτα του οικήματος.

Το οίκημα δεν καλύπτεται από ασφαλιστική κάλυψη, ενώ δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και σύστημα συναγερμού.

Η σκηνή εξετάστηκε επιστημονικά προς εντοπισμό τεκμηρίων. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας οι δύο μοναχοί, Νεκτάριος και Πορφύριος, σε σχέση με την υπόθεση που αφορά στην οικονομική πτυχή του σκανδάλου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE