Αναστάτωση στο Μακάρειο Νοσοκομείο και τρίωρη στάση εργασίας – «Πραξικόπημα και φασισμός», λέει ο Παμπορίδης

Αναστάτωση στο Μακάρειο Νοσοκομείο και τρίωρη στάση εργασίας – «Πραξικόπημα και φασισμός», λέει ο Παμπορίδης

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχώρησαν οι γιατροί του Μακάρειου Νοσοκομείου μόλις αντίκρισαν τον κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής, αναλαμβάνει καθήκοντα Πανεπιστημιακού διευθυντή στο παιδοχειρουργικό τμήμα του Μακάρειου.

Η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών και ο Κλάδος των γιατρών της ΠΑΣΥΔΥ , αποφάσισαν όπως προχωρήσουν σε τρίωρη στάση εργασίας υλοποιώντας τις προειδοποιήσεις τους.

Ο υπουργός Υγείας μίλησε για φασιστική και πραξικοπηματική πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αντίστοιχη στάση εργασίας θα προχωρήσουν την Τρίτη 18/10 και οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE