Αναστάτωση στο Μακάρειο Νοσοκομείο και τρίωρη στάση εργασίας – «Πραξικόπημα και φασισμός», λέει ο Παμπορίδης

Αναστάτωση στο Μακάρειο Νοσοκομείο και τρίωρη στάση εργασίας – «Πραξικόπημα και φασισμός», λέει ο Παμπορίδης

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχώρησαν οι γιατροί του Μακάρειου Νοσοκομείου μόλις αντίκρισαν τον κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής, αναλαμβάνει καθήκοντα Πανεπιστημιακού διευθυντή στο παιδοχειρουργικό τμήμα του Μακάρειου.

Η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών και ο Κλάδος των γιατρών της ΠΑΣΥΔΥ , αποφάσισαν όπως προχωρήσουν σε τρίωρη στάση εργασίας υλοποιώντας τις προειδοποιήσεις τους.

Ο υπουργός Υγείας μίλησε για φασιστική και πραξικοπηματική πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αντίστοιχη στάση εργασίας θα προχωρήσουν την Τρίτη 18/10 και οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE