ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχασε τη μάχη με τη ζωή η 29χρονη που έκανε βουτιά από ύψος 13 μέτρων

Έχασε τη μάχη με τη ζωή η 29χρονη που έκανε βουτιά από ύψος 13 μέτρων

Τη μάχη για την ζωή έχασε γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (27/10) η 29χρονη γυναίκα η οποία έπεσε από ύψος 13 μέτρων από ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας το απόγευμα του Σαββάτου (22/10).

Υπέκυψε στα πολύ σοβαρά τραύματα της η 29χρονη γυναίκα από την Ισπανία η οποία από το περασμένο Σάββατο (22/10) βρισκόταν διασωληνομένη στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, η Ισπανίδα γυναίκα εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα της Αγίας Νάπας ως υπεύθυνη ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η ατυχή 29χρονη λόγω της πτώσης, υπέστη πολυτραυματισμό σε όλο της το σώμα, μάλιστα της είχε γίνει και χειρουργική επέμβαση για σταθεροποίηση της λεκάνης.

Να θυμίσουμε πως γιατρός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, μιλώντας στo ThemaOnline  τη Δευτέρα (24/10), δεν θέλησε να μας αναφέρει οτιδήποτε περισσότερο παρά μόνο πως η 29χρονη ήταν διασωληνομένη και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου της 29χρονη γυναίκας θα διενεργηθεί νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top