ΠΑΦΟΣ: 35χρονη κατήγγειλε βιασμό από συνάδελφό της! «Με έσπρωξε στη τουαλέτα και με βίασε…»

ΠΑΦΟΣ: 35χρονη κατήγγειλε βιασμό από συνάδελφό της! «Με έσπρωξε στη τουαλέτα και με βίασε…»

Υπόθεση βιασμού σε βάρος 35χρονης εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 35χρονη από την Ελλάδα, κάτοικος Πάφου, κατήγγειλε ότι 45χρονος, επίσης από την Ελλάδα, συνάδελφός της, την έσπρωξε στα αποχωρητήρια του εστιατορίου που εργάζονταν και οι δύο στη Μεσόγη, και ακολούθως τη βίασε.

Το αδίκημα φαίνεται να διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 17:00, όταν και τα δύο πρόσωπα είχαν μεταβεί στο εστιατόριο που εργάζονταν από νωρίς προκειμένου να κάνουν τη σχετική προετοιμασία. 

Η 35χρονη είναι διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών ηλικίας τριών και πέντε ετών, ενώ ο ύποπτος είναι ελεύθερος.

Η 35χρονη αναμένεται να εξεταστεί από γυναικολόγο και ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE