ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η άσκηση «ΟΝΙΣΗΛΟΣ – ΓΕΔΕΩΝ – 2/2016»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η άσκηση «ΟΝΙΣΗΛΟΣ – ΓΕΔΕΩΝ – 2/2016»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, από τις ένοπλες δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ, η διήμερη άσκηση με την επωνυμία «ΟΝΙΣΗΛΟΣ – ΓΕΔΕΩΝ – 2/2016» στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι στην άσκηση πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά και νυχτερινές επιχειρήσεις που περιλάμβαναν νυχτερινές προσβολές σε στόχους, με παράλληλη προστασία των στόχων με αντιαεροπορικά μέσα.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε εντός του FIR Λευκωσίας και σε μεγάλο τμήμα του χερσαίου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε αυτή συμμετείχε προσωπικό και μέσα της Εθνικής Φρουράς, καθώς και αεροσκάφη διαφόρων τύπων της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.

Αποστολή της άσκησης, που πραγματοποιείται 2 φορές το χρόνο κατά τα τελευταία δύο χρόνια, είναι η συνεκπαίδευση των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών και η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών στο τομέα των αεροπορικών επιχειρήσεων και της αεράμυνας.

Ο Υπουργός Άμυνας εξέφρασε τα συγχαρητήρια του προς το ΓΕΕΦ και σ’ όλους τους συμμετέχοντες για την άρτια εκτέλεση της άσκησης.


ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top