ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μέσα» η 24χρονη και ο 21χρονος για υπόθεση εικονικού γάμου - Την «τσάκωσαν» την ώρα που έφτανε στην Κύπρο

«Μέσα» η 24χρονη και ο 21χρονος για υπόθεση εικονικού γάμου - Την «τσάκωσαν» την ώρα που έφτανε στην Κύπρο

Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε τη Δευτέρα (14/11) διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον γυναίκας 24 χρόνων από τη Ρουμανία και άνδρα 21 χρόνων από το Πακιστάν για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, δόλιας τέλεσης γάμου και τέλεσης εικονικού γάμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής (13/11) έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από το Βουκουρέστι κοπέλα 24 χρονών από τη Ρουμανία, της οποίας το όνομα βρισκόταν στον κατάλογο καταζητούμενων προσώπων ως μάρτυρας κατηγορίας σε υπόθεση τέλεσης εικονικού γάμου που εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Σε προκαταρκτική ανάκριση της στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η 24χρονη ανέφερε ότι τέλεσε και η ίδια εικονικό γάμο στο Δημαρχείο Αραδίππου με άνδρα από το Πακιστάν που διαμένει στην Κύπρο.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετέβη και ο σύζυγος της κοπέλας, 21 χρόνων από το Πακιστάν, ο οποίος την αναζητούσε.

Με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και τα δύο άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής (13/11) και τέθηκαν υπό κράτηση. Σε κατάθεσή της η 24χρονη επανέλαβε ότι τέλεσε εικονικό γάμο με τον 21χρονο στο Δημαρχείο Αραδίππου.

Από την πλευρά του ο Πακιστανός έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την Αστυνομία.

Τα δύο άτομα παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα (14/11) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα τριήμερης κράτησης τους.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top