ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Βάσος Χριστοδούλου

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Βάσος Χριστοδούλου

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΕΟ ανακοίνωσε το θάνατο του βετεράνου συνδικαλιστή Βάσου Χριστοδούλου και εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στο Συνοικισμό Αγίου Ελευθερίου στα Λατσιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βάσος Χριστοδούλου  γεννήθηκε στο χωριό Βουνό της επαρχίας Κερύνειας το 1929 και εξάσκησε το επάγγελμα του υποδηματεργάτη .    
 
Σύντομα εντάχθηκε στις γραμμές του Συνδικαλιστικού Κινήματος και  πρωτοστάτησε στους αγώνες των εργαζομένων. Σαν αποτέλεσμα της δράσης του, το 1960 εκλέγεται στη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Ένδυσης και Υπόδησης στο τμήμα Λευκωσίας. 
 
Το 1974 εκλέγηκε Γενικός Γραμματέας της Συντεχνίας,  θέση που διατήρησε μέχρι την αφυπηρέτηση του.
 
Ο Βάσος Χριστοδούλου  υπήρξε για σειρά ετών μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΠΕΟ και της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top