Άστραψε και βρόντηξε ο Μυλωνάς για όσους κατηγορούν Τσίπρα - Κοτζιά για ναυάγιο στο Πελεράν: «Όταν είσαι συνέχεια στο βόθρο…»

Άστραψε και βρόντηξε ο Μυλωνάς για όσους κατηγορούν Τσίπρα - Κοτζιά για ναυάγιο στο Πελεράν:  «Όταν είσαι συνέχεια στο βόθρο…»

Την έντονη αντίδραση του εξέφρασε μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών Παύλος Μυλωνάς αναφορικά με όσους κατηγορούν τους Τσίπρα και Κοτζιά για το ναυάγιο στο Μον Πελεράν.

Ο κ. Μυλωνάς σε φανερά φορτισμένη ανάρτηση του στο facebook έγραψε:

«Ακούω και διαβάζω από Ελληνόφωνους πως για το ναυάγιο των συνομιλιών φταίει ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς. Όταν είσαι συνέχεια στο βόθρο συνηθίζεις την μπόχα».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE