Άστραψε και βρόντηξε ο Μυλωνάς για όσους κατηγορούν Τσίπρα - Κοτζιά για ναυάγιο στο Πελεράν: «Όταν είσαι συνέχεια στο βόθρο…»

Άστραψε και βρόντηξε ο Μυλωνάς για όσους κατηγορούν Τσίπρα - Κοτζιά για ναυάγιο στο Πελεράν:  «Όταν είσαι συνέχεια στο βόθρο…»

Την έντονη αντίδραση του εξέφρασε μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών Παύλος Μυλωνάς αναφορικά με όσους κατηγορούν τους Τσίπρα και Κοτζιά για το ναυάγιο στο Μον Πελεράν.

Ο κ. Μυλωνάς σε φανερά φορτισμένη ανάρτηση του στο facebook έγραψε:

«Ακούω και διαβάζω από Ελληνόφωνους πως για το ναυάγιο των συνομιλιών φταίει ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς. Όταν είσαι συνέχεια στο βόθρο συνηθίζεις την μπόχα».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE