ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικές δηλώσεις Χρίστου για καταγγελία Νικολαΐδη: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα – Επιστολές πολλές»

Αποκλειστικές δηλώσεις Χρίστου για καταγγελία Νικολαΐδη: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα – Επιστολές πολλές»

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο ThemaOnline, προέβη ο δήμαρχος Λεμεσού κ. Ανδρέας Χρίστου αναφορικά με την σοβαρή καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας από τον συνυποψήφιο του Νίκο Νικολαΐδη.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Το επιτελείο Νικολαΐδη κατηγορεί τον κ. Χρίστου ότι ο ίδιος, δεν έχει ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για επιστολή του Γενικού Ελεγκτή, που εστάλη στις 15 Νοεμβρίου με κοινοποίηση προς τα μέλη του Συμβουλίου.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρή καταγγελία από Νικολαΐδη: «O κ. Χρίστου απέκρυψε επιστολή του Γενικού Ελεγκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο»

Επικοινωνώντας με τον κ. Χρίστου ώστε να παραθέσει τις θέσεις του στην εν λόγω καταγγελία απάντησε ως εξής: «Οι υπηρεσιακές επιστολές απαντιούνται υπηρεσιακά και δεν συνηθίζεται να δημοσιοποιούνται καθώς δεν είναι ανακοινώσιμες».

Ο δήμαρχος Λεμεσού πρόσθεσε ότι: «όταν ο Γενικός Ελεγκτής κρίνει ότι η όποια έρευνα ολοκληρωθεί έχει το κάθε δικαίωμα να την δημοσιοποιήσει» για να προσθέσει επίσης πως: «επιστολές λαμβάνουμε πολλές. Δεν θυμάμαι απ’ έξω το περιεχόμενο της επιστολής της 15ης Νοεμβρίου ούτε και την απάντηση που δώσαμε. Πριν από δυο χρόνια είχα προκαλέσει δημόσια όσους νομίζουν ότι έχουν κάτι να καταλογίσουν στον Δήμαρχο ή τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να βγουν δημόσια να το πουν».

Κληθείς να απαντήσει αν ο ίδιος φοβάται κάτι τόνισε: «Δεν φοβάμαι απολύτως τίποτα. Έχω την συνείδηση μου καθαρή. Δυστυχώς όταν δεν έχουμε να καταθέσουμε απόψεις και εισηγήσεις προσπαθούμε να σπιλώσουμε συνειδήσεις»

Τέλος, αναφορικά με το αν η σύζυγος του ως αρχιτέκτονας, έχει αναμειχθεί με έργα του δημοσίου ήταν σαφής λέγοντας: «Κανένα απολύτως έργο του δημοσίου, κανένα!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top