Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις μαθητές στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις μαθητές στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (5/12) οι τρεις μαθητές που είχαν συλληφθεί νωρίτερα μπροστά από το «υπουργείο εξωτερικών» στα κατεχόμενα επειδή στην κατοχή τους είχαν σπρέι και ήθελαν να γράψουν συνθήματα στον τοίχο του «υπουργείου».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κίπρις, εναντίον των τριών μαθητών δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες καθώς δεν υπήρξε παράπονο από κανέναν. Τους υπό σύλληψη μαθητές είχαν επισκεφθεί νωρίτερα δικηγόροι του ΡΤΚ και του πολιτιστικού κέντρου Μπαράκα.

Στην «αστυνομική διεύθυνση» Λευκωσίας όπου είχαν μεταφερθεί οι μαθητές είχαν κληθεί και οι γονείς του, στους οποίους παραδόθηκαν μετά που αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Σύλληψη τριών μαθητών επειδή κρατούσαν σπρέι στην διαμαρτυρία λόγω του θανατηφόρου - VIDEO

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Το πολιτικό τοπίο της Κύπρου μπαίνει σε μια περίοδο πρωτόγνωρης ρευστότητας. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σκιαγραφούν μια έντονα πολυκομματική εικόνα, όπου τα μεγάλα κόμματα δείχνουν σημάδια κόπωσης, νέες πολιτικές κινήσεις διεκδικούν χώρο, και τα παραδοσιακά μικρότερα κόμματα αναμετρώνται με το ενδεχόμενο της πολιτικής τους συρρίκνωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE