ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση ΡΙΚ σε Αβέρωφ: «Δεν υπήρξε καμιά είδηση με τίτλο Τα κόμματα πυρ ομαδόν κατά του Προέδρου Αναστασιάδη»

Απάντηση ΡΙΚ σε Αβέρωφ: «Δεν υπήρξε καμιά είδηση με τίτλο Τα κόμματα πυρ ομαδόν κατά του Προέδρου Αναστασιάδη»

Στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ή και σε άλλα δελτία - τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά - των τελευταίων πέντε ημερών, δεν υπήρξε καμιά είδηση με τίτλο "Τα κόμματα πυρ ομαδόν κατά του Προέδρου Αναστασιάδη”, αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος, με αφορμή δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Διαβάστε επίσης: Άστραψε και βρόντηξε κατά του ΡΙΚ ο Αβέρωφ: «Μαύρη προπαγάνδα και απαράδεκτη τακτική…»

Στη γραπτή του δήλωση, ο κ. Τσώκος αναφέρει ότι μόλις πληροφορήθηκε για τις δηλώσεις του κ. Νεοφύτου, επικοινώνησε με τον επικεφαλής του δελτίου ειδήσεων και ζήτησε όπως ενημερωθεί για την καταγγελία του Πρόεδρου του ΔΗΣΥ.

"Από την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε πως στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ή και σε άλλα δελτία - τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά - των τελευταίων πέντε ημερών, δεν υπήρξε καμιά είδηση με τίτλο "Τα κόμματα πυρ ομαδόν κατά του Προέδρου Αναστασιάδη``", αναφέρεται.

Προστίθεται, με αφορμή τις αναφορές του κ. Νεοφύτου, πως οι δημοσιογράφοι του ΡΙΚ "εκτελούν τα καθήκοντά τους με πλήρη επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα και χωρίς καμία σκοπιμότητα" και ότι "η δημοσιογραφική ομάδα του ΡΙΚ θα συνεχίσει με την ίδια προσήλωση να καλύπτει όλα τα γεγονότα, με σεβασμό στον πολίτη".


ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top