Τουλάχιστον 18 νεκροί από πυρκαγιά σε κέντρο μασάζ στην Κίνα

Τουλάχιστον 18 νεκροί από πυρκαγιά σε κέντρο μασάζ στην Κίνα

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν από φωτιά που ξέσπασε σε ινστιτούτο μασάζ στην ανατολική Κίνα, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε αργά το μεσημέρι τοπική ώρα στο κέντρο για μασάζ ποδιών στην Τιαντάι της παράκτιας επαρχίας Ζεζιάνγκ στα ανατολικά της Κίνας, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Στο επίσημο μικρομπλόγκ της η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι τουλάχιστον 18 είναι οι νεκροί χωρίς να αναφερθεί σε άλλες λεπτομέρειες.

Οι φονικές πυρκαγιές είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Κίνα όπου οι κανονισμοί ασφαλείας είναι πλημμελείς και οι έξοδοι κινδύνου είναι συχνά μπλοκαρισμένες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE