ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η κίνηση της 39χρονης που είχε ως αποτέλεσμα να υποστούν πολλαπλά κατάγματα δυο ανήλικοι...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η κίνηση της 39χρονης που είχε ως αποτέλεσμα να υποστούν  πολλαπλά κατάγματα δυο ανήλικοι...

Για μια ακόμη φορά φαίνεται πόσο αναγκαίο είναι να αλλάξουμε οδηγική συμπεριφορά ιδιαίτερα απέναντι στους δικυκλιστές...

Το σοβαρό τροχαίο της περασμένης Παρασκευής (03/02), είχε ως αποτέλσμα ένας 17χρονος και ένας 16χρονος να κινδυνέψουν με θάνατο.

Οι δυο ανήλικοι επέβαιναν σε μοτοποδήλατο και συγκρούστηκαν με όχημα στην λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στον Ύψωνα. Μετά τη σύγκρουση εκτινάχθηκαν βίαια στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στον «Φιλελεύθερο», το ατύχημα έγινε όταν η 39χρονη οδηγός του οχήματος σε κάποιο σημείο επιχείρησε δεξιά στροφή, χωρίς να αντιληφθεί τη διέλευση της μοτοσικλέτας.

Ο 17χρονος που οδηγούσε υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα, κάταγμα λεκάνης και μηριαίου οστού αριστερά και δεξιά, διάσειση, ενώ είχε αίμα στην κοιλιά. Ο 16χρονος συνεπιβάτης υπέστη κι αυτός κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Και οι δυο κρατήθηκαν για νοσηλεία. Η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται σοβαρή από τους θεράποντες ιατρούς, αλλά ευτυχώς σταθερή.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top