ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοφανής υπόθεση στο Δικαστήριο Λευκωσίας - Τον «σέρνουν» στο δικαστήριο για αδίκημα άλλου προσώπου!

Πρωτοφανής υπόθεση στο Δικαστήριο Λευκωσίας - Τον «σέρνουν» στο δικαστήριο για αδίκημα άλλου προσώπου!

Σε λάθος υπόθεση φαίνεται να έχει μπλεχτεί πολίτης, προφανώς ύστερα από λάθος αστυνομικού της Τροχαίας.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 03/03, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, βρέθηκε για τέταρτη φορά, όπως ανέφερε ο κατηγορούμενος, για υπόθεση που ακόμη δεν έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται.

Όπως ισχυρίζεται, αστυνομικός της Τροχαίας τον ανέκοψε για έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε ότι η άδεια οδηγού του ήταν ληγμένη και έπρεπε να ανανεωθεί. Ο ίδιος διαβεβαίωσε τον αστυνομικό ότι θα πήγαινε εκείνη την στιγμή να την ανανεώσει.

Ο Δικαστής, όμως, ανέφερε στον κατηγορούμενο ότι, δεν είναι γι' αυτό το παράπτωμα που κατηγορείται, αλλά για όριο ταχύτητας!

Ο κατηγορούμενος, αντέδρασε, επαναλαμβάνοντας στον Δικαστή ότι ο αστυνομικός που τον ανέκοψε τον παρατήρησε μόνο για την ληγμένη άδεια οδηγού, ενώ επισήμανε ότι οι αριθμοί εγγραφής του οχήματος που διέπραξε το παράπτωμα, δεν ανήκουν σε αυτόν, ούτε το αυτοκίνητο εκείνο, αναφέροντας μάλιστα τα δικά του νούμερα.

Επίσης, ο πολίτης που κατηγορείται, ζήτησε να δείξει στον Δικαστή μια επιστολή που εξηγούσε πώς έχουν τα πράγματα στην όλη υπόθεση, χωρίς όμως να γίνεται αποδεκτή, αφού όπως του αναφέρθηκε αυτή θα μπορέσει να την χρησιμοποιήσει μόνο όταν κληθεί σε απολογία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, η σύζυγος του κατηγορούμενου ήταν παρούσα στην αίθουσα και προσπαθούσε συνεχώς να υπερασπιστεί τον άνδρα της, χωρίς όμως να της δοθεί ο λόγος από το Δικαστήριο. Αυτό δεν άρεσε στον Δικαστή, γι’ αυτό και την προειδοποίησε να μην συνεχίσει αλλιώς θα έπρεπε να εγκαταλείψει τον χώρο.

Η ακροαματική διαδικασία, αναβλήθηκε λόγω απουσίας μάρτυρα στην υπόθεση και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 23/03. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top