Χαμός με την ειρωνία του Χανταμπάκη για την προσευχή του Αγγελόπουλου! Τι απάντησε η σύζυγός του; ΦΩΤΟ

Χαμός με την ειρωνία του Χανταμπάκη για την προσευχή του Αγγελόπουλου! Τι απάντησε η σύζυγός του; ΦΩΤΟ

Η Όλγα Πηλιάκη μέσω instagram θέλησε να δείξει και να αποδείξει ότι ο Χανταμπάκης είναι θρήσκος...

«Τον τιμάμε και εμεις το σταυρο και βουτάμε και στα παγωμένα νερά για αυτόν» έγραψε η Όλγα Πηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποστάροντας μια φωτογραφία από την βουτιά του Χανταμπάκη με τον κολλητό του Μάνικα βούτηξαν στα παγωμένα νερά τα Θεοφάνεια για να πάρουν τον σταυρό. 

Η σύζυγός του Στέλιου Χανταμπάκη με αυτόν τον τρόπο θέλησε με τον δικό της τρόπο να δείξει ότι ο επώνυμος του Survivor τιμά τα θεία. 

 

Διαβάστε επίσης: Αγγελόπουλος για Χανταμπάκη: «Δεν ξέρω γιατι ζήτησα συγνώμη! Δεν θα μπω στη διαδικασία να βελτιώσω τις σχέσεις μας!» VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE