ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΚΗ ΕΦΗΣ: Κατέθεσε ο λοχίας που έλαβε την πρώτη κατάθεση της – Τα έπινε σε δυο διαφορετικά κλαμπ πριν το θανατηφόρο

ΔΙΚΗ ΕΦΗΣ: Κατέθεσε ο λοχίας που έλαβε την πρώτη κατάθεση της – Τα έπινε σε δυο διαφορετικά κλαμπ πριν το θανατηφόρο

Με την κατάθεση του λοχία της Αστυνομίας Αντρέα Χατζήκκου και του Φίλλιπου Μούζουρου υπεύθυνου στον Κλάδο Κυκλοφοριακών Μελετών στο Τμήμα Δημοσίων Έργων άρχισε η δικαστική διαδικασία της Τρίτης 14/03 για την υπόθεση της Έφης Ηροδότου.

Ο λοχίας της Αστυνομίας κ. Χατζήκκος στην κατάθεση του ανέφερε πως αυτός ήταν που πήρε από την Ηροδότου την πρώτη γραπτή κατάθεση της στην οποία του είχε αναφέρει πως δεν πρόλαβε να σταματήσει στα φώτα τροχαίας.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρεας Χατζήκκος σε ερώτηση του Κρις Τριανταφυλλίδη συνήγορου υπεράσπισης, για την ψυχική κατάσταση της πελάτισσας του κατά την διάρκεια της κατάθεσης της, ο πρώτος ανέφερε πως είχε έντονα συναισθήματα.

Να σημειώσουμε πως κατά την ανάγνωση της κατάθεσης του, ο λοχίας της Αστυνομίας αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Έφη Ηροδότου του έιχε πει ότι πριν το θανατηφόρο είχε καταναλώσει αλκοόλ σε δυο διαφορετικά κέντρα διασκέδασης της Λεμεσού. 

 Θυμίζουμε ότι η Ηροδότου κατηγορείται για πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης πράξης και μη συμμόρφωσης σε φώτα τροχαίας, ενώ στους γονείς της, κατηγορίες για κατασκευή αποδεικτικών στοιχείων, πλαστογραφία, χρήση πλαστών εγγράφων, ψευδορκία – δωροδοκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.

Σύμφωνα με μαρτυρία η Έφη Ηροδότου στις 27/12/2007 (04:50 τα ξημερώματα) περνούσε με κόκκινο στη διασταύρωση της οδού «Γρηγόρη Αυξεντίου» με τη λεωφόρο «Σπύρου Κυπριανού», με αποτέλεσμα να προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο. Θύμα της μοιραίας σύγκρουσης ο 17χρονος Αιμίλιος Ιωάννου, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Η Ηροδότου εγκατέλειψε τη σκηνή, ενώ η δίκη για το δυστύχημα, αποδείχθηκε καλά μαγειρεμένη, σύμφωνα με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, που ζήτησε επανεκδίκαση. Η Ηροδότου είχε διαφύγει στην Ελλάδα με την οικογένειά της και δεν έδινε σημεία ζωής, παρόλο που ήταν Νο1 στην λίστα των καταζητούμενων από τις κυπριακές Αρχές.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top