ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 41χρονο μετά από δύο χρόνια – Έκλεψε μηχανήματα παρασκευής χαλλουμιού

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 41χρονο μετά από δύο χρόνια – Έκλεψε μηχανήματα παρασκευής χαλλουμιού

41χρονος που φέρεται να απέσπασε μηχανές παρασκευής γαλακτοκομικών προϊόντων συνελήφθη την Πέμπτη 16/3 από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου στην Πάφο. Εναντίον του 41χρονου που διαμένει στην Λευκωσία προέκυψε μαρτυρία.

Σύμφωνα με την καταγγελία το αδίκημα σημειώθηκε πριν δύο χρόνια χωρίς ο ιδιοκτήτης των μηχανημάτων παρασκευής χαλουμιού και γιαουρτιού στην Αμαργέτη να καταγγείλει την υπόθεση στην Αστυνομία. 

Όταν ωστόσο αυτός πληροφορήθηκε  ότι τα μηχανήματα του μετά την κλοπή τους, ο δράστης τα έβγαλε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι για την δημιουργία εργοστασίου κατασκευής τυροκομικών προϊόντων από Άραβα προχώρησε στην καταγγελία της υπόθεσης αρχές Φεβρουαρίου.

Η Αστυνομία Πάφου συνέλεξε διάφορα στοιχεία και ακολούθως προχώρησε στην σύλληψη του 41χρονου  ο οποίος από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται να πώλησε τα μηχανήματα σε πρόσωπο Αραβικής καταγωγής στο Ντουμπάι.

Η αξία των μηχανημάτων υπολογίζεται στις 31.000 ευρώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE