Εμπλοκή στον αέρα - Ελληνικά μαχητικά αναχαίτισαν τουρκικά αεροσκάφη

Εμπλοκή στον αέρα - Ελληνικά μαχητικά αναχαίτισαν τουρκικά αεροσκάφη

Νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας από την Τουρκία την Δευτέρα 20/3.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, σχηματισμός δύο τουρκικών αεροσκαφών προχώρησε σε τρεις παραβιάσεις σε βορειοανατολικό και κεντρικό Αιγαίο.

Τα τουρκικά μαχητικά  προέβησαν επίσης σε μία παράβαση των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. Τα δύο αεροσκάφη ήταν οπλισμένα και σημειώθηκε μία εμπλοκή.

Τα μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.

Aπό skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πληροφορίες ΕΥΠ για θερμό επεισόδιο από τους Τούρκους μέχρι το καλοκαίρι -Διόλου τυχαία η αναφορά Αναστασιάδη

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.