ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΝΙΑΣ: Σε σοβαρή κατάσταση η κοπέλα – Έχει απεγκλωβιστεί από το όχημα

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΝΙΑΣ: Σε σοβαρή κατάσταση η κοπέλα – Έχει απεγκλωβιστεί από το όχημα

Απεγκλωβίστηκε από το όχημά της και μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού η νεαρή οδηγός.

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η νεαρή οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι της Τρίτης 21/3. 

Η νεαρή ενεπλάκη σε τροχαίο στο χωριό Λάνια της επαρχίας Λεμεσού στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών παρά τον Δωρό. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το όχημα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά και ανατράπηκε με αποτέλεσμα η νεαρή οδηγός να παγιδευτεί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου την απεγκλώβισαν ενώ μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Η Αστυνομία βρίσκεται στο σημείο και διενεργεί εξετάσεις για τα αίτια του τροχαίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΑΝΙΑ: Μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων και εγκλωβισμός κοπέλας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.