Συνελήφθη στα Κατεχόμενα ο 27χρονος δραπέτης – Πως έφτασαν στα ίχνη του

Συνελήφθη στα Κατεχόμενα ο 27χρονος δραπέτης – Πως έφτασαν στα ίχνη του

Πληροφορίες για σύλληψη του 27χρονου δραπέτη των Κεντρικών Φυλακών έφτασαν στην Αστυνομία Κύπρου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Γεωργιανός Ιράκλι Γκιρούλι που το «έσκασε» το απόγευμα της Τετάρτης 23/3 συνελήφθη στα Κατεχόμενα αφού η φωτογραφία του κυκλοφόρησε και στα ΜΜΕ των κατεχομένων περιοχών της Κύπρου.

Ή σύλληψη του όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έγινε σε ξενοδοχείο όπου φαίνεται να βρήκε καταφύγιο ενώ η παράδοση του στην Αστυνομία έγινε στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας απο μέλη των Ηνωμένων Εθνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE