«Αστείρευτη» η κυπριακή ευφυΐα – Χρησιμοποίησαν τουαλέτα ως παγωνιέρα - Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Αστείρευτη» η κυπριακή ευφυΐα – Χρησιμοποίησαν τουαλέτα ως παγωνιέρα - Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα παράδοξο και πρωτότυπο τρόπο βρήκαν δυο Κύπριοι φίλοι για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους κρατώντας τα ποτά τους παγωμένα.

Ψήσιμο σούβλας και ποτό πάνε μαζί. Νόμος και κανόνας. Όταν όμως, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει και χωρίς να έχεις παγωνιέρα να τα διατηρείς παγωμένα, πρέπει να αυτοσχεδιάσεις και γρήγορα.

Έτσι οι δυο φίλοι, που φαίνονται στις φωτογραφίες, χρησιμοποίησαν μια τουαλέτα ως παγωνιέρα!

Οι δυο τους ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό όπου τους απαθανατίζει να κάθονται δίπλα από την «πατέντα» τους.

Με την συνοδεία μουσικής από το κινητό τους τηλέφωνο, ψήσιμο σούβλας και το παγωμένο ποτό τους, οι αναγνώστες μας πέρασαν ένα διασκεδαστικό απόγευμα Σαββάτου.

Το μόνο που ευελπιστούμε είναι η «παγωνιέρα» τους να μην χρησιμοποιήθηκε για την κανονική της χρήση στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE