Ραγδαίες εξελίξεις στις Κεντρικές Φυλακές – Συνελήφθη 37χρονος δεσμοφύλακας – Άλλαξε κατάθεση η Γρηγορίου

Ραγδαίες εξελίξεις στις Κεντρικές Φυλακές – Συνελήφθη 37χρονος δεσμοφύλακας – Άλλαξε κατάθεση η Γρηγορίου

Ραγδαίες εξελίξεις από το βράδυ της Τετάρτης (29/03) στις Κεντρικές Φυλακές.

Η Σοφία Γρηγορίου έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου και από κατηγορούμενη μετατρέπεται σε μάρτυρας κατηγορίας και πλέον μπαίνει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Η Γρηγορίου πλέον κατηγορείται για συνέργεια μετά τη διάπραξη του άγριου φονικού και έτσι απαλάσσεται από σοβαρές κατηγορίες, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η θέση της κατηγορούσας αρχής.

Εξάλλου, μετά από ενέργειες της διεύθυνσης των Κεντρικών Φυλακών που αξιολόγησε συγκεκριμένη πληροφορία, συνελήφθη δεσμοφύλακας.

Μετά από έρευνα που έγινε στο όχημά του από μέλη της ΥΚΑΝ εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών και έμφορτο πιστόλι.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE