ΚΟΣΜΟΣ

Βγάζει σε κλήρωση την έπαυλή του αξίας 1.000.000 με λαχνούς των 2 ευρώ

Βγάζει σε κλήρωση την έπαυλή  του αξίας 1.000.000  με λαχνούς των 2 ευρώ

Ο 37χρονος Βρετανός Dunstan Low προσπαθούσε να πουλήσει τη βιλίτσα του στο Λάνκασαϊρ, την οποία απέκτησε το 2011, έναντι μόλις 500.000 ευρώ.

Μιλάμε για σπίτι που έχει δικό του κινηματογράφο, γκαράζ για έξι αμάξια και τόσες πολυτέλειες που στέλνουν την αξία του στα ύψη.

Αφού πέρασε και 12 μήνες ανακαινίζοντάς το, ξοδεύοντας άλλα 175.000 ευρώ, τον έπιασε απόγνωση. Το είχε βάλει για πούλημα εδώ και δύο χρόνια και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ.

Και τότε του ήρθε η φαεινή ιδέα: να το κάνει λαχνούς και να το βγάλει σε κλήρωση! «Όταν πρωτοείπα ότι θα το κληρώσω, όλοι με κοιτούσαν λέγοντας ‘‘είσαι τρελός, τι πας να κάνεις;’’».

mmmdddgjghgjfhfhhhhh4

Ο Dunstan ζει με τη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά και έχει δει μέχρι στιγμής να πωλούνται κάπου στους 200.000 λαχνούς.

mmmdddgjghgjfhfhhhhh3

Καθόλου άσχημα δηλαδή, αν και πολύ μακριά ακόμα από τον στόχο των 500.000 λαχνών. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 1η Αυγούστου 2017…

Αποτέλεσμα εικόνας για dunstan low house

Αποτέλεσμα εικόνας για dunstan low house

Αποτέλεσμα εικόνας για dunstan low houseΑπό NewsBeast.gr“

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top