Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο – Η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν

Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο – Η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν

Το Εθνικό Συμβούλιο συνέρχεται στις 9 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, μετά και την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, ύστερα από την επιστροφή του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Όπως δήλωσε την Κυριακή 23/4 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, τη συνεδρία θα απασχολήσουν η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, η κατάσταση πραγμάτων όπως διαμορφώνεται, καθώς και οι τελευταίες ενέργειες της Τουρκίας.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE