ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ρεζιλίκια» στο ΔΗΚΟ με την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου

«Ρεζιλίκια» στο ΔΗΚΟ με την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου

Ένταση επικρατεί μεταξύ πρωτοκλασάτων στελεχών του ΔΗΚΟ, για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, για την υποψηφιότητα Νικόλα.

Την πανηγυρική σύνοδο της ΚΕ του ΔΗΚΟ για την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του προέδρου του κόμματος, στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές, όπως αναφέρει και ο «Πολίτης», διαδέχθηκαν οι δηλώσεις διαμαρτυρίας , στα ερτζιανά, πρωτοκλασάτων στελεχών και τα μουρμουρητά διαφωνούντων πρώτης και δεύτερης γραμμής σε σελίδες, μάλιστα κοινωνικής δικτύωσης, ως προς την διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Επίσης, δεν έλειψαν ούτε οι καβγάδες μεταξύ «συναγωνιστών», σε δημόσια θέα.

Σίγουρα, αυτή η κατάσταση, δεν ήταν ότι ονειρευόταν ο ίδιος ο Νικόλας Παπαδόπουλος, την επόμενη μέρα μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του.

*Πιο κάτω η φωτογραφία όπως την δημοσιεύει η εφημερίδα «Πολίτης»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top