ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μέσα» ο 44χρονος ταξιτζής από την Επισκοπή – Παρέλαβε την ανήλικη και ακόμη έναν άντρα για την αμοιβή των 100 ευρώ

«Μέσα» ο 44χρονος ταξιτζής από την Επισκοπή – Παρέλαβε την ανήλικη και ακόμη έναν άντρα για την αμοιβή των 100 ευρώ

Δένει σιγά – σιγά το παζλ την ασυνήθιστης για τα Κυπριακά δεδομένα υπόθεσης απαγωγής της 4χρονης Μαρί Ελένης η οποία έγινε το πρωί της Πέμπτης 27/04 έξω από το νηπιαγωγείο της

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε την ανανέωση για τέσσερις ακόμη ημέρες της κράτησης ενός 44χρονου και ενός 34χρονου που κρατούνταν σε σχέση με την απαγωγή του τετράχρονου κοριτσιού, στη Λευκωσία, ενώ δεν ανανέωσε την κράτηση του 47χρονου που κρατείτο και ο οποίος θα αφεθεί ελεύθερος.

Επίσης, διέταξε την κράτηση για τέσσερις ημέρες του 44χρονου που συνελήφθη για την ίδια υπόθεση, την Κυριακή 30/04, στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία δεν ζήτησε την ανανέωση του διατάγματος κράτησης 39χρονου που είχε συλληφθεί μαζί με τα άλλα τρία πρόσωπα, στις 28 Απριλίου.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε πως θα γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σχέση των υπόπτων μεταξύ τους και με τον πατέρα της ανήλικης, πως τυχόν απόλυση των υπόπτων θα δυσχεράνει το ανακριτικό έργο και πως είναι ορατός ο κίνδυνος αυτοί να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, στις 30 Απριλίου διαβιβάστηκε πληροφορία στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία ο 44χρονος ύποπτος που συνελήφθη την Κυριακή ενέχεται στην διάπραξη των αδικημάτων.

Σύμφωνα με την πληροφορία αυτή, το πρόσωπο αυτό βοήθησε στην εξαφάνιση της ανήλικης με το ταξί του το πρωί της 27ης Απριλίου, αφού βρισκόταν στην περιοχή της Ακρόπολης/Δασούπολης, όπου έγινε η αρπαγή της ανήλικης.

Ο 44χρονος αφού εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, ανακρινόμενος ανέφερε ότι στις 26 Απριλίου δέχθηκε τηλεφώνημα στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο αριθμό τηλεφώνου και συνομίλησε με άγνωστο άτομο που του ζήτησε όπως το πρωί της επόμενης (27/04)  ημέρας μεταβεί με το ταξί του στη Λευκωσία για μεταφορά πελάτη χωρίς να του δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον ύποπτο αυτό, την ίδια μέρα μετέβη στη Λευκωσία με το ταξί όπου διανυκτέρευσε σε δικό του πρόσωπο. Την επόμενη ημέρα μετέβη στην περιοχή που βρίσκεται το κτίριο της Cyta στην Ακρόπολη, Λευκωσίας, όπου παρέλαβε ένα άντρα αλλοδαπής καταγωγής ηλικίας περίπου 50 ετών μαζί με ένα κοριτσάκι 4-5 ετών, και τους μετέφερε σε κτηνοτροφική περιοχή στο Τσέρι, σημείο το οποίο, όπως είπε, μπορεί να υποδείξει. Ανέφερε πως κατά τη μεταφορά έλαβε αμοιβή 100 ευρώ το οποίο του έδωσε ο άντρας που συνόδευε το κοριτσάκι.

Σημειώνεται πως το κτίριο της Cyta βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από το νηπιαγωγείο στο οποίο διαπράχθηκε η απαγωγή της ανήλικης.

Ο 44χρονος ύποπτος, ανέφερε επίσης ότι ενημερώθηκε για την απαγωγή της ανήλικης από τα ΜΜΕ και ότι είδε τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, τόσο της ανήλικης όσο και του πατέρα της, και διαπίστωσε ότι πρόκειται για την απαχθείσα ανήλικη και τον πατέρα της.

Στις 30 Απριλίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του ατόμου αυτού και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Υστερα από έρευνα στην οικία του παραλήφθηκε κινητό τηλέφωνο που θα εξεταστεί. Επίσης εντοπίστηκε το ταξί, το οποίο σφραγίστηκε στην παρουσία του υπόπτου.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top