ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινεί με ανάρτησή του ο Δημήτρης Μάμας: «Αυτό που βιώνει η σύζυγος του Σωκράτη το ζω στο πετσί μου και εγώ εδώ και ένα χρόνο….»

Συγκινεί με ανάρτησή του ο Δημήτρης Μάμας: «Αυτό που βιώνει η σύζυγος του Σωκράτη το ζω στο πετσί μου και εγώ εδώ και ένα χρόνο….»

Πρόκειται για ένα άνθρωπο που δεν μασά ποτέ τα λόγια του. Ένας συνάδελφος καταξιωμένος και αναγνωρισμένος για τη δουλειά του, που μπορεί τα τελευταία χρόνια να αποσύρθηκε από τη δημοσιογραφία, παραμένει όμως ένας ενεργός πολίτης με την «πένα» του για άλλη μια φορά να συγκινεί. Τέλος συζήτησης

Η αφορμή για να ξεσπάσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο Δημήτρης Μάμας, ήταν ο τρόπος που ορισμένοι προσεγγίζουν την παραίτηση του Υπουργού Σωκράτη Χάσικου.

Συγκεκριμένα, ο εκλεκτός συνάδελφος. στέλνει το δικό του μήνυμα προς όλους αυτούς που επικρίνουν την παραίτηση του τέως Υπουργού με μία λέξη: «Σκασμός». αποκαλύπτωντας Ότι  «αυτό που βιώνει η σύζυγος του Σωκράτη το ζω στο πετσί μου και εγώ εδώ και ένα χρόνο….»

Χαρακτηριστικά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Η συζυγος του Σωκράτη του Χάσικου αγωνιζεται για τη ζωή της εδω και 9 μήνες που διαγνώστηκε με καρκινο. Ο υπουργος παραιτηθηκε σημερα για να ειναι διπλα της. Τι πιο φυσικο και ανθρώπινο; Κάποια ανθρωποειδή που η ευαισθησια και η ανθρωπιά ειναι γι' αυτους ιδιοτητες άγνωστες, εσπευσαν να βγάλουν χολή κατά του τεως υπουργου. Επειδή αυτο που βιώνει η συζυγος του Σωκράτη το ζω στο πετσι μου και εγώ εδώ και ενα χρονο και ξερω τι σημαινει, ενα εχω να τους πώ: Σκασμος!».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top