Ξεχώρισε στο «SYTYCD» ο 16χρονος Κύπριος - Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι κριτές - VIDEO

Ξεχώρισε στο «SYTYCD» ο 16χρονος Κύπριος - Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι κριτές - VIDEO

Άφωνους άφησε τους κριτές ο 16χρονος Παρασευάς Θεοδοσίου...

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 4/5 του «So you think you can dance» διαγωνίστηκε ένας 16χρονος μαθητής από την Κύπρο.

«Τι να πεις; Δεν μπορείς να είσαι 16 χρονών, να είσαι τόσο ντροπαλός, να μιλάς έτσι και να χορεύεις έτσι. Παιδιά τι άλλο θα δούμε; Έχω πάθει πλάκα. Είσαι πάρα πολύ καλός για 16 χρονών. Δεν έχω λόγια γιατί ήσουν υπερβολικά πολύ καλός» είπε έκπληκτη η Ελένη Φουρέιρα στον Παρασκευά Θεοδοσίου.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος ανάφερε: «Νομίζω ότι είναι από τους χορευτές με τις καλύτερες ποιότητες, σε αυτό το είδος, που έχουμε δει. Έχεις εξαιρετικές ποιότητες, πάρα πολύ ωραία κίνηση, ωραία χέρια, πόδια, πήδημα, όλα είναι καλά. Χορεύεις με τον τρόπο που μου αρέσει να χορεύουν οι χορευτές».

Ενώ ο Πάνος Μεταξόπουλος δήλωσε: «Είσαι ένα ολοκληρωμένος χορευτής, δεν σου λείπει απολύτως τίποτα. Όλο αυτό είχε μια ροή που μας πήρες μαζί σου. Έδειξες τέτοια σιγουριά όταν χόρευες που δεν έχει καμία σχέση με τη σιγουριά που έχεις όταν μιλάς». 

Έτσι, χωρίς καν να ψηφίσουν οι κριτές, ο Παρασκευάς Θεοδοσίου πέρασε στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Οι επιχειρήσεις από IDF θα συνεχιστούν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες - Ανοιχτά τα Στενά Ορμούζ εκτός για ΗΠΑ και συμμάχων

LIVE: Οι επιχειρήσεις από IDF θα συνεχιστούν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες - Ανοιχτά τα Στενά Ορμούζ εκτός για ΗΠΑ και συμμάχων

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE