LIFESTYLE

X factor: Ο Σάββας από την Κύπρο στις 4 καρέκλες της Τάμτα! Γιατί του είπε ότι η φωνή του έχει «βρωμιά»; VIDEO

X factor: Ο Σάββας από την Κύπρο στις 4 καρέκλες της Τάμτα! Γιατί του είπε ότι η φωνή του έχει «βρωμιά»; VIDEO

Η εμφάνισή του δεν άρεσε καθόλου στον Μαζωνάκη και στον Μπάμπη Στόκα... αλλά το κοινό απαίτησε μια καρέκλα για τον συμπατριώτη μας.

Το πρώτο επεισόδιο των Chair Challenge του X Factor ολοκληρώθηκε με την επιλογή της Τάμτα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει αναλάβει την ομάδα “Αγόρια 16-24”, επέλεξε τους τέσσερις διαγωνιζόμενους που θα πάρει μαζί της στα live.

Κι ενώ έβγαλε κυριολεκτικά την ψυχή του Κύπριου, μιας και βρέθηκε σε δίλημμα και χρειάστηκε να το καλοσκεφτεί για να απαντήσει, τελικά του έδωσε μια θέση στην τετράδα της. 

Από τη μια ο Μπάμπης Στόκας και ο Γιώργος Μαζωνάκης ισχυρίζονταν ότι η εμφάνισή του δεν ήταν καλή, σε σχέση με τις δυνατότητές του και από την άλλη ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αλλά και το κοινό, το οποίο απαιτούσε να δοθεί μια θέση στον Κύπριο.

Ακούστε την ερμηνεία του Σάββα Σαββίδη και τον λόγο που η Τάμτα αποκάλεσε την φωνή του «βρώμικη», κάτι που εξήγησε ότι της αρέσει πολύ:

Στα live πέρασαν οι: Άγγελος Προβελεγγιάδης, Αλέξανδρος Σαγκούρης, Σάββας Σαββίδης, Κωνσταντίνος Νότας.

Κόπηκαν: Δημήτρης Ηλιαδέλης, Ανδρέας Μυλωνάς, Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος, Δημήτρης Δεληγιάννης, Κωνσταντίνος Ποτηρίδης, Κώστας Ματθαίου 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top