Τεράστιο, μυστηριώδες πλάσμα ξεβράστηκε στην ακτή των Φιλιππίνων – VIDEO

Τεράστιο, μυστηριώδες πλάσμα ξεβράστηκε στην ακτή των Φιλιππίνων – VIDEO

Ένα τεράστιο σάπιο κουφάρι ζώου (πιθανότατα φάλαινας) ξεβράστηκε στις ακτές της Ινδονησίας, κάνοντας τους ντόπιους να αναρωτιούνται περί τίνος πρόκειται.

Το άμορφο τέρας με 15 μέτρα μήκος ανακαλύφθηκε από τους κατοίκους του νησιού Σεράμ στην επαρχία Μαλούκου.

Οι ίδιοι, όπως φαίνεται και στο βίντεο παρατήρησαν το νερό να έχει ένα έντονο κόκκινο χρώμα με μία φουσκωμένη άμορφη μάζα να επιπλέει κοντά στην ακτή.

Ο άνδρας που το ανακάλυψε πρώτος αρχικά νόμιζε πως το κουφάρι ζώου ήταν ένα βυθισμένο πλοίο και γι΄αυτό δεν έδωσε σημασία μέχρι που παρατήρησε το κόκκινο χρώμα.

Πάντως, οι κάτοικοι αναφέρουν πως πρόκειται είτε για φάλαινα είτε για τεράστιο καλαμάρι που λόγω της αποσύνθεσης έφτασε να είναι αγνώριστο.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που οι κάτοικοι αντικρίζουν ένα τέτοιο πλάσμα, μιας και πριν λίγους μήνες σε μία άλλη παραλία των Φιλιππίνων είχε εντοπιστεί ένα τριχωτό τέρας, το οποίο ήταν ένα πραγματικά σπάνιο και άγνωστο είδος.

Από iefimerida.gr 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE