ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων: Θα συνεργαστούμε με τους νοσηλευτές για το ΓεΣΥ

Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων: Θα συνεργαστούμε με τους νοσηλευτές για το ΓεΣΥ

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, επισημαίνει ότι «οι νοσηλευτές αποτελούν έναν από τους σημαντικούς συμμάχους των ασθενών, με τους οποίους θα συνεργαστούμε για την υλοποίηση της μεταρρύθμισης που αφορά την αυτονόμηση των κρατικών νοσοκομείων και του ΓεΣΥ».

«Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε την αναγνώριση και την ένταξη των νοσηλευτών στις επιστημονικές δομές και στη συμφωνία για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας που θα διευκολύνουν το έργο των νοσηλευτών σε περιβάλλον ΓεΣΥ», αναφέρει.

Προσθέτει ότι «οι νοσηλευτές αποτελούν τον πυρήνα για την ποιότητα και την ασφάλεια της φροντίδας και περίθαλψης των ασθενών».

«Προσφέρουν σημαντικότατο έργο και αναγνωρίζουμε ότι ο ρόλος τους είναι καθοριστικός, αφού χωρίς τους νοσηλευτές δεν μπορεί να λειτουργήσει οποιοδήποτε σύστημα υγείας». αναφέρει η ΠΟΣΠΦ και σημειώνει ότι «ο αγώνας που δίνουν υπέρ των ασθενών και οι προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά προκειμένου οι ασθενείς να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας είναι πραγματικά αξιέπαινος».

Από ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top