ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφαντος ο δράστης που απήγαγε και προσπάθησε να βιάσει 26χρονη – Έζησε τον απόλυτο τρόμο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφαντος ο δράστης που απήγαγε και προσπάθησε να βιάσει 26χρονη – Έζησε τον απόλυτο τρόμο

Τον δράστη υπόθεσης απαγωγής, άσεμνης επίθεσης και κλοπής, που διαπράχθηκε την Κυριακή 21/5 το πρωί στη Λεμεσό, αναζητά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με καταγγελία 26χρονης κατοίκου Λεμεσού, γύρω στις 9π.μ., ενώ βρισκόταν σε δρόμο της Λεμεσού, ψάχνοντας για ταξί, σταμάτησε κοντά της ένα αυτοκίνητο άσπρου χρώματος, πιθανόν μάρκας OPEL. Ο οδηγός του οχήματος, την ρώτησε αν ήθελε να την μεταφέρει κάπου. Η παραπονούμενη δέχθηκε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, για να την μεταφέρει στον προορισμό της.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ενώ βρίσκονταν στην τουριστική περιοχή Λεμεσού, σύμφωνα πάντα με την παραπονούμενη, ο οδηγός άλλαξε κατεύθυνση και αφού πέρασαν από το κοιμητήριο Σφαλαντζιώτισσας, προς το χωριό Μαθηκολώνη, σταμάτησαν σε άγνωστη περιοχή. Εκεί, ο άγνωστος οδηγός φέρεται να της επιτέθηκε άσεμνα, ζητώντας της να έλθουν σε σεξουαλική επαφή. Η παραπονούμενη δεν δέχτηκε και μετά από πάροδο λίγης ώρας, ο άγνωστος οδήγησε το αυτοκίνητο προς το χωριό Άγιος Αθανάσιος.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου η παραπονούμενη ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει για να αγοράσει νερό από περίπτερο. Αφού σταμάτησαν, η παραπονούμενη, εισήλθε στο περίπτερο όπου ζήτησε βοήθεια, ενώ ο οδηγός τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του.

Όπως ανέφερε η παραπονούμενη, εντός του οχήματος, είχε αφήσει την τσάντα της, εντός της οποίας βρισκόταν το κινητό της τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των €50 περίπου.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η 26χρονη, για τον οδηγό, αυτός περιγράφεται ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,85μ. περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά και σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί. Κατά τον πιο πάνω χρόνο, ο άγνωστος φορούσε χακί παντελόνι και άσπρη φανέλα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση ενώ μέχρι το πρωί της Δευτέρας 22/5 δεν έχει εντοπιστεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top