ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: O συνεταίρος του Καλοψιδιώτη κατέθεσε για τον Ντέγιαν Λόι - «Είδα τον Σέρβο μετά το φονικό έξω από το 4play»

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: O συνεταίρος του Καλοψιδιώτη κατέθεσε για τον Ντέγιαν Λόι - «Είδα τον Σέρβο μετά το φονικό έξω από το 4play»

Έξω από το μαγαζί 4play είδε τον κατηγορούμενο Σέρβο Dejan Loy, ανέφερε ο συνιδιοκτήτης του νυκτερινού μαγαζιού μετά την διάπραξη του άγριου φονικού της Αγίας Νάπας που διεπράχθη στις 23/06/2016/

Κλήθηκε να καταθέσει τα όσα είδε την νύκτα του φόνου ο Αντρέας Χαραλάμπους, συνέταιρος του Φάνου Καλοψιδιώτη στο νυκτερινό κέντρο 4Play στην Αγία Νάπα, ενώπιον του Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου τη Τρίτη 30/06.

Ο μάρτυρας στην κατάθεση του ανέφερε πως ενημερώθηκε από τον υπάλληλο του (Ματέο) γύρω στις 22:20 το βραδύ της 23ης Ιουνίου, ότι ο Φανός είναι νεκρός.

Συγκεκριμένα είπε στο δικαστήριο, «Ήρθε ο Ματέο, ο Ρουμάνος υπάλληλος μου και είπε μου ‘έπαιξαν τον Φάνο’».

Ακολούθως, ο Χαραλάμπους μετέβη στην σκηνή του φονικού όπου είδε τον Γιώργο Χαραλάμπους άλλως «ψύχραιμος» να κάθεται σε μια καρέκλα και να ρωτά αν είναι καλά ο Φάνος.

 Αντίκρισε μια γυναίκα που ήταν νεκρή στο έδαφος, τον Ηλία τον αστυνομικό και πιο πίσω τον Φάνο Καλοψιδιώτη. Ανέφερε μάλιστα πως στην σκηνή υπήρχε αρκετό αίμα.

Ο μάρτυρας επισήμανε πως στην σκηνή δεν είδε τον Σέρβο φρουρό του Φάνου.

«Όταν επέστρεψα πίσω στο μαγαζί (4play) είδα να κάθεται έξω στα σκαλιά ο Degan Loy. Τον ρωτήσαν που ήταν και μου είπε ότι ήταν στην τουαλέτα εκείνη την ώρα. Εγώ είπα του ότι ήταν πολλά τυχερος . Μου φάνηκε πολύ ήρεμος».

Ο Αντρέας Χαραλάμπους αντεξετάστηκε από την Κατηγορούσα Αρχή για το πότε έγινε συνιδιοκτήτης με τον Φάνο και αν για τον συγκεκριμένο μαγαζί είχε ενδιαφέρει και ο κατηγορούμενος Παναγιώτης Πένταυκας.

Ο μάρτυρας είπε πως έγινε συνέταιρος με τον Φάνο γύρω στο 2014 ενώ πριν είχε ενδιαφερθεί για αγορά του 50 τις εκατό και ο Πανικός, εννοώντας τον Πένταυκα.

Κατά την δικάσιμο της Τρίτης 30/06 καταθέσαν άλλοι δυο μάρτυρες. Πρόκειται για την αστυνομικό του immigration Αμμοχώστου η οποία  συνέλαβε την επομένη του φόνου τον Σέρβο καθώς ήταν παράνομα στην Κύπρο  και ακόμη ένα μάρτυρα ο οποίος ισχυρίζεται πως είδε τους εκτελεστές να εγκαταλείπουν το μέρος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top